2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi Başladı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK'ın Okulumuza Ziyareti ile Başladı

Okul kurum ziyaretleri kapsamında yeni döneme başlamak, eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerimize gelen Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK, Zübeyde Hanım Anaokulu okul yönetiminden okul ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen IŞIK, burada öğretmenlerle sohbet ederek ve görüş, önerilerini dinleyerek "Okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan IŞIK, Zübeyde Hanım Anaokulu'nda yürüttüğü çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etmesi ile ziyaretini sona erdirdi.

22-02-202322-02-202322-02-202322-02-202322-02-2023